اسکایرون – دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت https://skyron.ir آموزش کسب درآمد از اینترنت ، آموزش کسب درآمد در منزل ، آموزش بازاریابی اینترنتی Sat, 13 May 2023 10:50:34 +0000 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.1.5 https://skyron.ir/wp-content/uploads/2020/08/cropped-skyron-favicon-32x32.png اسکایرون – دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت https://skyron.ir 32 32 استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان https://skyron.ir/how-to-host-files-using-google-drive/ https://skyron.ir/how-to-host-files-using-google-drive/#respond Sat, 13 May 2023 08:29:37 +0000 https://skyron.ir/?p=2777 در این مقاله از اسکایرون به بررسی استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان می پردازیم. این کار مزایای زیادی به همراه دارد که برخی از آن ها عبارتند از: سناریوهای مختلفی برای استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست آپلود و دانلود رایگان فایل مطرح است و ممکن است به دلایلی نیاز […]

نوشته استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
در این مقاله از اسکایرون به بررسی استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان می پردازیم. این کار مزایای زیادی به همراه دارد که برخی از آن ها عبارتند از:

  • فضای ذخیره سازی امن و کاملا رایگان به میزان 15 گیگابایت
  • استفاده از فضای رایگان درایو به عنوان هاست و عدم نیاز به خرید هاست دانلود در بسیاری موارد
  • سرعت مناسب هنگام آپلود و دانلود
  • امکان ایجاد لینک مستقیم
  • امکان اشتراک گذاری فایل های آپلود شده به شیوه های مختلف
  • امکان جستجو سریع در میان فایل های آپلود شده
  • ایجاد هاست رایگان برای فروشگاه های فایل و محصولات دانلودی
  • اعتبار زیاد سرویس و امنیت بالا (به هر حال گوگل پشت آن است)

سناریوهای مختلفی برای استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست آپلود و دانلود رایگان فایل مطرح است و ممکن است به دلایلی نیاز باشد که از این سرویس برای آپلود فایل های خود چه برای استفاده های شخصی و چه استفاده های تجاری استفاده کنیم.




ممکن است شما به دلایل مختلف نیاز به استفاده از گوگل درایو برای آپلود فایل های خود داشته باشید. برخی از این دلایل

چگونگی ایجاد لینک دانلود مستقیم در گوگل درایو

استفاده از گوگل درایو برای هاستینگ ویدیو

احتمالا برای شما هم این سوال پیش آمده است که آیا می توان از گوگل درایو برای هاستینگ ویدیو استفاده کرد؟

جمع بندی و نتیجه گیری

در این مقاله به بررسی و آموزش استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان پرداختیم و ضمن این بررسی آموختیم که در مواردی مانند زیر می توان از Google Drive به عنوان هاست یا میزبان فایل استفاده کرد:

  • استفاده از گوگل درایو به عنوان میزبان دانلود با لینک مستقیم
  • استفاده از Google Drive به عنوان فضای ذخیره سازی شخصی
  • استفاده از گوگل درایو برای پخش آنلاین فیلم در وردپرس
  • استفاده از گوگل درایو برای پخش آنلاین صدا در وردپرس
  • استفاده از گوگل درایو برای نمایش آنلاین تصاویر
  • استفاده از Google Drive برای پخش آنلاین هر نوع فایل
  • استفاده از گوگل درایو برای کاهش مصرف پهنای باند
  • استفاده از Google Drive برای بهبود  و ارتقاء منابع
  • استفاده از گوگل درایو درسایت ها و سیستم های مدیریت محتوا مانند ورپرس، ووکامرس و فروشگاه های فایل

نوشته استفاده از گوگل درایو به عنوان هاست دانلود رایگان اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/how-to-host-files-using-google-drive/feed/ 0
ایده یا اجرا : کدامیک برای موفقیت مهمتر است؟ https://skyron.ir/idea-or-execution-which-is-more-important-for-success/ https://skyron.ir/idea-or-execution-which-is-more-important-for-success/#respond Sat, 06 Nov 2021 22:05:22 +0000 https://skyron.ir/?p=1789 بسیاری از ما وقتی افراد موفق را می بینیم که کاری بزرگ انجام داده اند یا ایده ای را اجرا کرده اند به خودمان می گوییم ای دل غافل من هم چنین ایده ای داشتم، در ذهن من هم بود، من هم می توانستم این کار را انجام دهم، من حتی چند سال پیش تر […]

نوشته ایده یا اجرا : کدامیک برای موفقیت مهمتر است؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
بسیاری از ما وقتی افراد موفق را می بینیم که کاری بزرگ انجام داده اند یا ایده ای را اجرا کرده اند به خودمان می گوییم ای دل غافل من هم چنین ایده ای داشتم، در ذهن من هم بود، من هم می توانستم این کار را انجام دهم، من حتی چند سال پیش تر این ایده را در ذهن داشتم.

ایده یا اجرا : کدامیک مهم تر است؟

به عنوان مثال من از دوران کودکی علاقه بسیار زیادی به فوتبال داشتم و رویدادهای این ورزش را همواره دنبال می کردم. البته هنوز هم گاه گداری آن ها را دنبال می کنم.

در دوران راهنمایی و دبیرستان طرفدار باشگاه منچستریونایتد و تیم ملی ایتالیا بودم و از تماشای مسابقات فوتبال بسیار لذت می بردم.

وقتی وارد دانشگاه شدم و دسترسی بشتر و راحت تری به اینترنت پیدا کردم همواره به وب سایت های ورزشی و خبری داخلی و سایت های خارجی مانند گل، اسکای اسپورت، وب سایت باشگاه های اروپایی، یوفا و … سر می زدم و اخبار را می خواندم.

اگر وقت خالی در روز داشتم، کلیپ ها و ویدیوهای فوتبالی در این وب سایت ها یا یوتیوب را نیز تماشا می کردم.

کم کم این ایده به ذهنم رسید که وب سایتی با موضوع اخبار و رویدادهای ورزش فوتبال راه اندازی نمایم و برای اینکار دامنه ای ثبت نمودم که بعدا آنرا با دامنه farsfootball.ir جایگزین نمودم که هنوز هم آن را در اختیار دارم.

شاید قریب به 8 یا 9 سال این ایده را در ذهن داشتم ولی این کار را عملی نکردم.

کم کم وب سایت هایی مانند varzesh3 و … راه اندازی شدند و به غول های خبری در زمینه رویدادهای ورزشی تبدیل شدند اما هم ایده من هنوز هم تنها یک طرح ذهنی بود.

اما چرا من این ایده را عملی نکردم یا در واقع نتوانستم این ایده را عملی کنم؟

آنچه که در وهله اول به ذهنم می رسد این است که به دو دلیل عمده این کار را انجام ندادم.

اول اینکه از دانش تخصصی لازم در خصوص طراحی سایت و مدیریت یک وب سایت برخوردار نبودم و دوم اینکه از اراده کافی برای پیاده سازی عملی این ایده برخوردار نبودم و در نتیجه هیچگاه به صورت جدی آن را دنبال نکردم.

لائوتسه فیلسوف مشهور چینی گفته است: «پیمودن طولانی‌ترین راه‌ها هم از گام اول شروع می‌شود.»

شاید من هم اگر قدم یا قدم های اول برای عملی کردن این ایده را برداشته بودم، کسی چه می داند!! شاید صاحب کسب و کاری در حد و اندازه یک سایت خبری ورزشی بزرگ مانند ورزش 3 بودم.

در مقاله دیگری در این خصوص و اینکه عملا چرا من نتوانستم این ایده را پیاده سازی و عملی کنم مطالبی خواهم نوشت.

ولی هدفم از نگارش این مقاله در ابتدای مباحث مربوط به استارت آپ ها، ایده پردازی و اجرایی کردن آن ها این است که قبل از وارد شدن به آن و بررسی چگونگی ایده پردازی و طی کردن مسیر طولانی پیاده سازی عملی یگ ایده این نکته را یادآوری کنم که داشتن ایده به تنهایی کافی نیست.

تفکر غالب در خصوص کسب و کار

وقتی صحبت از موفقیت یک کسب و کار می شود همه فیس بوک، گوگل، آمازون، دیجی کالا، اسنپ و موارد مشابه آن ها را در نظر می گیرند.

تصور عامه از موفقیت یک کسب و کار، شرکت ها و سازمان هایی است که با یک ایده منحصر به فرد (unique) شروع شده و به موفقیت های بسیار بزرگ رسیده اند.

به همین جهت تفکر غالب در خصوص موفقیت یک کسب و کار شروع آن با یک ایده بسیار عالی است.

این اصل اساسی الهام بخش ده ها نسل از کارآفرینان بوده که با امید فراوان و این وعده که یک ایده خوب و در پی آن کار فراوان، تمام چیزی است که هر کس برای میلیاردر شدن به آن نیاز دارد، وارد میدان کارآفرینی شده اند.

اما متأسفانه، این سکه روی دیگری هم دارد: فقط به این دلیل که پشت همه کسب و کارهای موفق یک ایده خوب وجود داشته و دارد به این معنی نیست که ایده خوب تنها چیزی است که برای موفقیت به آن نیاز دارید.

کسب و کارهای بی شماری از ایده های بسیار عالی ایجاد شده اند اما بسیاری از آن ها به خودی خود و در مرحله رشد، بسیاری در میدان رقابت با رقبا و بسیاری دیگر هم در همان مراحل ابتدایی شکست خورده اند و از بین رفته اند. اما چرا این اتفاق رخ می دهد؟

شما باید از توانایی، جدیت و اراده کافی برای پیاده سازی و عملی ساختن آن برخوردار باشید.

اگر شما فردی با بهترین و بکرترین ایده های روی کره خاکی هم باشید اما اراده کافی برای عملی ساختن آن را نداشته باشید شما با کسی که هیچ ایده ای در ذهن ندارد و حتی به راه اندازی یک استارت آپ یا کسب و کار فکر هم نکرده و نمی کند، هیچ تفاوتی ندارید.

نهایتا حسرتی چندین ساله و تصمیماتی به نتیجه نرسیده برای شما به جا خواهد ماند که هیچگاه رنگ واقعیت به خود نگرفته است.

شاید شما فردی بسیار خلاق باشید و از هر نیاز یا مساله ای ایده ای جدید بسازید ولی در صورتی که اهل عمل نباشید نهایتا شاید در بهترین حالت چند صباحی دوستان و آشنایانتان شما را به عنوان ایده پرداز هم بشناسند (که عملا شرایط حال حاضر کشور ما محلی از اعراب ندارد).

شاید ده ها و یا صدها ایده هم در ذهن داشته باشید و در این جمع و در آن جمع در خصوص آن ها صحبت کنید اما تا آن ایده ها عملی و اجرای نشوند، ارزش چندانی ندارند.

از این بحث فعلا بگذریم اما سوال اینجاست که اگر بخواهیم این حسرت ها را به حداقل برسانیم، خودمان خالق ایده های خود باشیم و کسی باشیم که آن ایده را تبدیل به عمل می کند و آن را به صورت یک کالا یا خدمت ارایه می نماید، چه باید بکنیم؟

چطور می توانیم در زندگی عملگرا باشیم و هر روز یک گام به جلو برداریم؟ آیا این امر ممکن است؟ و اگر ممکن است چه کاری باید انجام دهیم که در سریعترین زمان ممکن و با کمترین ریسک ایده های خود را عملی سازیم؟

برای هر کار بزرگی باید یک قدم به پیش برویم و در هر قدم بر ترسهایی که ممکن است در وجود ما باشد، غلبه نماییم. برای عملی شدن این موضوع باید از ترس های خود شروع کنیم. اما این امر چگونه قابل انجام است؟

کالا یا خدمتی حاصل از ایده من به چه کسانی و در چه سطحی می خواهد ارایه گردد؟ آیا هدف من تنها محله و شهر خودم است یا اینکه هدف من کل کشور و یا حتی فراتر از آن است؟

من چه کاری می توانم برای خودم انجام دهم که دوستان، آشنایان، همسایگان و هموطنان من هم بتوانند از مزایای آن بهره مند شوند؟

ایده پردازی

برای ایده پردازی نوشتن بهترین راه حل است. نوشتن می تواند در یک دفتر یا دفترچه و یا در یک فایل برروی کامپیوتر و یا گوشی موبایل انجام گیرد. که بهتر است از دفترچه یا گوشی موبایل استفاده کنید چون می توانید همیشه آن را به همراه داشته باشید. شما بایستی همواره آمادگی این را داشته باشید که از کوچکترین فرصت ها برای ایده پردازی کمک کنید.

نیازها همواره وجود دارند یا آن ها را کشف می کنیم و یا آن ها را خلق می کنیم.

از خودتان شروع کنید و هر چیزی را که باعث ناراحتی یا رنجش شما می شود یادداشت کنید. در منزل یا محل کار در خودتان و محیط اطرافتان دقیق شوید.

زمانی را  در نظر بگیرید که با سرویس شرکت یا با اتوبوس یا هر وسیله دیگری به محل کار یا تحصیل خود می روید در این زمان ها می توانید به مسایل مختلف فکر کنید و  ایده هایی را که به ذهنتان می رسد یادداشت کنید.

حتما هر چیزی که در خصوص آن ایده به ذهنتان می رسد چه در خصوص مشکلی که ایده شما می تواند حل کند، چه نیازی که می تواند پاسخ دهد، چه خدمتی که می توان با آن ارائه داد و مسائلی از این دست را یادداشت کنید.

به جنبه های مختلف آن فکر کنید و هر چه را به نظرتان می رسد را بنویسید. حتما مطالب را با جزئیات کاملی که به ذهنتان می رسد بنویسد تا فراموش نشود.

اما چرا با جزئیات؟ واضح است! چون ممکن است الان چیزی به ذهنتان برسد که بعدا آن را به خاطر نیاورید.

اگر نوشتن توضیحات کامل در آن لحظه برایتان امکان پذیر نیست حداقل کلیدواژه هایی در خصوص موضوع یادداشت نمایید.

همین کار را وقتی که به خرید می روید یا برای انجام کاری به فروشگاه ها، شرکت ها، سازمان ها و جاهای دیگر می روید تکرار کنید.

اگر مشکل، مساله یا معضلی را مشاهده می کنید که افراد در جامعه با آن دست به گریبان هستند و از آن ناراحت یا ناراضی اند حتما آن را یادداشت کنید.

بررسی کنید که آیا ایده ای به ذهنتان می رسد که کمکی به حل آن بکند.

اگر در جایی منتظر ارایه خدمت یا چیز دیگری هستند که زیاد معطل شده اید به این فکر کنید که آیا می توانید کاری در خصوص بهبود فرآیندهای آن کسب و کار، شرکت یا سازمان انجام دهید که کار بهتر و سریعتر انجام گردد.

هر چه به ذهنتان می رسد یادداشت کنید.

 اگر برای انجام کاری به هر جایی، هر شرکتی یا سازمانی (چه در بخش صنعت، چه خدمات) و … رفتید که با شما یا مشتریان و سایر افراد برخورد ناخوشایندی صورت گرفت یا هر چیزی که سبب رنجش افراد شد را یادداشت کنید.

همچنین هر چیزی که اگر به شکل دیگری انجام می شد بهبودی در فرآیند آن صورت می گرفت و کار بهتر انجام می شد و نارضایتی کمتر می شد را یادداشت کنید.

این یادداشت کردن ها چه در ایده پردازی و رسیدن به یک ایده و چه در مراحل بعدی برای تجزیه و تحلیل و پیاده سازی و اجرای آن، ارائه به بازار و به شما کمک بسیاری خواهد کرد.

بررسی کنید که چه کاری را می توانید بهتر از دیگران انجام دهید یا چه کاری را می توانید برای دیگران انجام دهید که هم خودتان از منافع آن بهره مند شوید (مادی یا معنوی) و هم زندگی آن ها بهتر، راحت تر و باکیفیت تر شود.

تمرین:

1- یک شغل، حرفه، شرکت، سازمان یا یک صنعت یا چیزی یا کاری را که در آن تجربه دارید یا اطلاعاتی در خصوص آن دارید انتخاب کنید و هر چیزی که در آن ناخوشایند شماست و یا سبب ناراحتی شما می شود و یا بهبودی می توانید در آن ایجاد نمایید را یادداشت کنید. به جنبه های مختلف فرآیندها فکر کنید و ببینید آیا می توانید نظری یا ایده ای بدهید که بتواند آن را بهبود بخشد و یا سبب ساده تر شدن فرآیند آن شود.

2- اگر کارمند یا دارای شغل آزاد هستید به این فکر کنید که چطور می توانید کارها و وظایف خود را ساده تر و سریعتر و در عین حال با کیفیت تر انجام دهید و یا چالش هایی را که با آن روبرو هستید برطرف کنید. هر چیزی را که به ذهنتان می رسد یادداشت کنید و برای آن ها راه حل هایی ارایه دهید.

اگر شما کاری را بتوانید از دیگران بهتر انجام دهید دقیقا نقطه شروع کسب وکار شماست.

با توجه به شناختی که از خود دارید یا مهارت هایی که دارید فکر کنید که چه کاری می توانید انجام دهید که زندگی شما و دیگران را متحول نماید یا حتی به بهبود وضعیت آن کمک نماید. اگر ایده ای در این زمینه داشته باشید وقتی این ایده ها با نیاز دیگران عجین شوند فرصت های بسیار عالی کسب و کار را رقم خواهند زد.

ایده پردازی و خلاقیت

شاید شما مدتی فکر کرده اید و به بررسی نیازهای جامعه و محیط اطراف خود پرداخته اید اما به این نتیجه رسیده اید که چیزی به نظرم نمی رسد همه ایده های ممکن قبلا پیاده سازی و اجرا شده اند و چیزی نمانده که بتوان براساس آن کسب و کاری راه اندازی کرد.

اما آیا به واقع چنین است؟ راه حل آن چیست؟ و در شرایطی که به نظر می رسد همه ایده ها قبلا اجرایی شده اند چه باید کرد؟

شاید شما فکر کنید افرادی که از شما جلوتر بوده اند و یا در موقعیت بهتری قرار داشته اند زودتر از شما به ایده های مختلف فکر کرده اند و به نتیجه رسیده اند.

هر روز باید از نو شروع کنیم. چطور؟ با ایده نو، با ایده ناب. یعنی فکر کنیم آنچه که دارم ندارم، که به آن تخریب خلاقانه می گوییم. یعنی همه چیز را خراب کنیم. به خود بگوییم که من چطور می توانم انسانی باشم که خلاقیت بیشتر داشته باشم؟ چطور می توانم بیشتر خدمت رسانی نمایم؟ چطور می توانم بیشتر سود ببرم؟ چطور می توانم بیشتر سود برسانم؟ چطور می توانم بیشتر لذت ببرم؟ بیشتر آرامش داشته باشم؟

یک کارآفرین هر روز بایستی از تکنیک What else استفاده نماید و به خود بگوید: دیگه چی (What else

به عنوان مثال اگر می خواهد کاری را روزانه انجام دهد از خود بپرسد اگر آن را انجام ندهم چه؟

اگر می خواهد کار تبلیغاتی انجام دهد و روش تبلیغاتی اش جواب نمی دهد به خود بگوید چه روشی وجود دارد که جوابگوست؟ همه امروزه پیامک ارسال می کنند، تراکت پخش می کنند و … ولی این روش ها برای من جواب نمی دهد. باید با خود باز هم بگوید دیگه چی؟ من به یک روش جدید نیاز دارم ولی نمی دانم چه روشی. ایده های عجیب همواره جواب داده است حتی اگر خیلی هم عاقلانه نیست.

انسان هایی که نامشان در تاریخ مانده است کسانی هستند که ایده های عجیب نسبت به زمان یا مکان و اطراف خود را مطرح کرده اند.

همه ما ضرب المثل معروف ” خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت باش” را بارها در موقعیت های مختلف شنیده ایم

اما اگر بخواهیم در کسب و کار موفق شویم نباید همرنگ جماعت باشیم بایستی تمایز و تفاوت ایجاد کنیم. بایستی چیزی داشته باشیم که دیگران ندارند. باید خدمتی را ارایه نماییم که تمایز آن با رقبا برای مشتری جذابیت ایجاد می نماید.

باید خلاف جهت آب شنا کنیم. اگر این کار را انجام دهیم مشتری هم بهتر ما را خواهد دید.

اگر تمامی فوت و فن ایده ما در اختیار خودمان باشد و کلیت را به کسی بگوییم یا درجایی مطرح نماییم کسی نمی تواند آن را از ما بدزد یا آن را از ما بگیرد. از طرف دیگر به اشتراک گذاری ایده یک هنر است. ابتدا بایستی با مطالعه و تحقیق بررسی نمایید که چقدر ایده ناب است. یک موقع هست که من ایده ای دارم ولی به دلیل عدم اطلاع کافی از دنیای بیرون خودم در جریان نیستم که این ایده بارها اجرا شده است. اما اگر ایده بکر هم باشد برای پیاده سازی آن باز هم باید بتوانم آن را با افراد دیگر به اشتراک بگذارم. از اشتراک گذاری ایده با دیگران نترسید.

حتما شما هم این را شنیده اید که شرکتی برای جداسازی بطری های خالی در خط بسته بندی خود میلیون ها دلار خرج نمود که روشی ابداع نماید که بتواند بطری های خالی را جداسازی نماید اما بعد از چند سال کارگر جدید که وارد شرکت شد بیان کرد که اصلا نیازی به این همه هزینه نیست در کشور ما برای جداسازی این بطری ها از یک پنکه استفاده می شود و وقتی باد پنکه به بطری ها بخورد بطری خالی از پر مشخص می شود.

داستانی غیرواقعی وجود دارد که فضانوردان آمریکایی هنگام سفر به فضا متوجه شدند که هنگام استفاده از خودکار جوهر آن ها به پایین سرازیر نمی شود و نمی توانند در فضا از خودکار استفاده کنند به عبارت دیگر استفاده از جوهر درون خودکار تنها با وجود نیروی گرانش امکان پذیر است.

این داستان از یک قسمت از فیلمی به نام the West Wing ساخته سال 1999 ناشی می شود که در آن ناسا طی قراردادی دوازده میلیون دلاری با شرکت بنام مشاورین اندرسون امضا می نماید که خودکاری بسازد که در شرایط عدم وجود گرانش در فضا هم قابل استفاده باشد. در طول این یک دهه روس ها از مداد استفاده می کنند.

گاهی برای حل مشکلات به جای اینکه بیشتر هزینه صرف کرد باید بیشتر فکر کرد…

هر چند این داستان حقیقت ندارد و هر دو گروه فضانوردان روسی و آمریکایی در ابتدا از مداد برای نوشتن استفاده می کردند اما مثال خوبی برای نشان دادن تفاوت در فکر کردن می باشد.

 اما برخی مشکلات مانند پوسته پوسته شدن و از بین رفتن مدادها و همچنین قابل اشتعال بون آن ها سبب شد که ناسا پس از آتش سوزی آپولو 1 به فکر استفاده از موادی بیفتد که قابل اشتعال نباشند. همین مساله سبب شد که در سال ۱۹۶۵، شرکت فیشر پِن، نوعی خودکار اختراع نماید که با فشار گاز نیتروژن به مخزن جوهر خودکار، جوهر به نوک آن سرازیر می شد و به این ترتیب این مشکل نیز حل شد و از این خودکارها هنوز هم استفاده می شود.

جالب است بدانید که فضانوردان آپولو 11 از همین خودکارها برای تابت نگه داشتن یک سوئیچ مسلح آسیب دیده استفاده کردند و بازگشت آنها به زمین را امکان پذیر کرد.

برای رسیدن به قله جلو ما سنگ هایی هست یا شما می خواهید به قله برسید و یا نمی خواهید برسید. تکلیف را با خودتان روشن نمایید. این شرایط هست و حتی 70 درصد آن نیز غیرمنطقی است ولی هدف شما چیست؟ اگر می خواهید به قله بروید یا وجود سنگ ریزه ها، سنگ ها و سنگلاخ ها باید بتوانید به سمت قله حرکت کنید.

در همه زمان ها د رتاریخ بشر شرایط نامساعد بسیار بوده است. خکشالی، زلزله، سیل، جنگ های داخلی و جهانی، بحران ها و همه گیری های بزرگ، بحران ها و شرایط نامساعد اقتصادی، گرانی، تورم و … ولی در همین شرایط در کشورهای مختلف کارآفرینانی متولد شده اند که بسیار بسیار موفق شده اند و بعدها زندگینامه آن ها چاپ شده است و به شهرت بسیار زیادی رسیده اند. آن ها از فرصت ایجاد شده در اثر بحران، سیل، زلزله، جنگ و … استفاده درستی برده اند و تهدید را به فرصت تبدیل کرده و از طریق خدمت رسانی به جامعه به موفقیت رسیده اند.

معضلی که همواره وجود داشته است این است که جایی که دانایی بالاست توانایی پایین است و جایی که توانایی بالاست دانایی کم است. به عنوان مثال فردی دکتری دارد و هزاران ساعت آموزش دیده است دانسته های خود را می تواند برای دیگران بگوید ولی نمی تواند آن ها را به عمل تبدیل کند. ولی یک نفر تحصیلات و دانایی چندانی ندارد ولی کسب و کاری راه اندازی کرده است که 10 تا چند ده هزار نفر کارمند دارد.

گاهی اوقات وسواس زیاد به خرج دادن، حساب و کتاب بی اندازه و دو دوتا چهارتا کردن زیاد ما را از ریسک کردن و اقدام عملی باز می دارد و ما را ترسو بار می آورد. گاهی اوقات در زندگی باید دل را به دریا زد و اقدام نمود. برخی از ما انسان ها خیلی حساب کتاب می نماییم که بازنده نشویم اما این امکان ندارد و همیشه شکست ها وجود دارند. به جای تلاش برای بازنده شدن باید درس گرفتن از شکست را بیاموزیم و به قولی شکست خوردن درست را یاد بگیریم. شکستی که پلی به سوی پیروزی است.

نیازی نیست که به 100 برسید تا شروع کنید اگر به 50 هم رسیدید شروع کنید. فقط شروع کنید هر چقدر هم کوچک، فقط شروع کنید. در ادامه و در زمان و مکان مناسب خود راه، ادامه مسیر و مراحل بعدی را به شما نشان خواهد داد. اگر من می ترسم  لزومی ندارد که به تنهایی کاری را شروع کنم. فلسفه وجود هیات مدیره در شرکت ها همین است. یک نفر ایده پرداز است، یک نفر بازاریاب است، یک نفر مدیریت خوانده، یک نفر حسابداری خوانده، یک نفر مهندسی خوانده و … . هیات مدیره این مجموعه چندین عضو دارد که از چندین زاویه متفاوت ایده، جامعه، بازار، مشتری و … را می بیند.

یکی از مشکلات کشور ما این است که مثلا چندین دانشجوی همکلاسی برق یا کامپیوتر با هم شرکتی را تاسیس می نمایند در حالیکه تخصص همه آن ها مشابه است و یک شرکت علاوه بر تخصص فنی نیاز به تخصص بازاریابی، مدیریتی و … هم دارد.

مشکلی دیگری که وجود دارد این است که ما همه چیز را برای خودمان می خواهیم در صورتی که این دیدگاه، دیدگاهی اشتباه است. بلکه باید از این دیدگاه به مساله نگاه کرد که مثلا من ایده دارم، دیگری سرمایه دارد و آن فرد دیگر تخصص و … و مجموع اینهاست که سبب راه اندازی یک کسب و کار، حرکت روبه جلو وموفقیت می شود.

ما باید بتوانیم تخصص ها را تلفیق نماییم و یک کار تیمی راه اندازی نماییم.

مشکل جذب سرمایه از خانواده و دیگران

در روزگاری کشاورزی پسری داشت که نویسنده بود و همواره در کار کشاورزی به پدرش کمک می کرد. در یکی از سال ها پسر به خاطر نوشته های انتقادی اش در مخالفت با حکومت به زندان افتاد. پدر به پسر نامه نوشته که پسرم امسال به خاطر اینکه دست تنها بوده ام و تو را به عنوان کمک همراهم نداشتم نتوانستم زمین ها را شخم بزنم و مشت و کار کنم و ما شاید در سال آینده از فقر زنده نمانیم.

پسر فکر کرد که چه ایده ای بدهم که بتوانم به پدرم کمک کنم به همین جهت در جواب نامه نوشت که پدر به هیچ وجه به زمین ها دست نزنی چون من چندتا اسلحه در زمین ها مخفی کرده ام که اگر آن ها را شخم بزنی اسلحه ها بیرون خواهد آمد و تو را هم دستگیر خواهند کرد. ماموران زندان نامه را خواندند و همین نامه سبب شد که روز بعد لشکری از ماموران به زمین های کشاورز هجم ببرند و آنجا را برای پیدا کردن اسلحه ها زیرورو نمایند و بدین ترتیب زمین های کشاورز آماده کشت شد.

اصلا پدر و خانواده نباید به شما کمک کند بلکه شما باید به پدرتان کمک کنید. اگر نتوانید پدر خود به عنوان سرمایه گذار جذب نمایید چطور در کسب و کار خود می خواهید مشتری جذب نمایید.

باید به این نکته توجه نماییم که همه ما فروشنده ایم. برخی از ما کالایی را تحت عنوان بیان، دانش یا اطلاعات و … به دیگران می فروشیم و اگر نتوانیم یک نفر را راضی نماییم نخواهیم توانست جمعیت بزرگی را راضی نماییم. 

پس باید توانایی خود را بالا ببریم. انگشت را به سمت خود بگیرید نگویید که مثلا پدرم به من اعتماد نمی کند بلکه به خود بگویید که چرا من نمی توانم حتی پدر خودم را راضی کنم که سرمایه ای را در اختیار من قرار دهد. اگر پدر جوهر و هنر را در فرزند ببیند بدون شک سرمایه لازم را در اختیار فرزند قرار خواهد داد. سرمایه گذار هم همین است اگر سرمایه گذاری اطمینان حاصل نماید که شما شایستگی لازم برای سرمایه گذاری را دارید سرمایه را در اختیار شما خواهد گذاشت. اغلب سرمایه گذاران بر روی شما سرمایه گذاری می نمایند تا ایده شما. این نکته را همواره به یاد داشته باشید که اعتماد سرمایه ماندگار است.

نوشته ایده یا اجرا : کدامیک برای موفقیت مهمتر است؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/idea-or-execution-which-is-more-important-for-success/feed/ 0
راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه (راهکارهای عملی و پولساز) https://skyron.ir/starting-a-business-with-no-money/ https://skyron.ir/starting-a-business-with-no-money/#respond Sat, 06 Nov 2021 13:18:43 +0000 https://skyron.ir/?p=1700 نوشته راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه (راهکارهای عملی و پولساز) اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
نوشته راه اندازی کسب و کار بدون سرمایه (راهکارهای عملی و پولساز) اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/starting-a-business-with-no-money/feed/ 0
درس هایی از کسب و کارهای موفق: 10 درس از واتس اپ https://skyron.ir/business-lessons-from-whatsapp/ https://skyron.ir/business-lessons-from-whatsapp/#respond Sun, 28 Mar 2021 04:05:33 +0000 http://skyron.ir/?p=1513 نوشته درس هایی از کسب و کارهای موفق: 10 درس از واتس اپ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>

در سال 2014 شرکت فیس بوک با مبلغ 19 میلیارد دلار واتس اپ را خریداری نمود. این موضوع سروصدای زیادی در سیلیکون ولی، دنیای کسب و کار و سرمایه گذاری به راه انداخت.

این سروصدا به دو دلیل بود.  اول اینکه 19 میلیارد دلار پول بسیار زیادی است. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که این مبلغ حدود یک سوم درآمد حاصل از صادرات نفت ایران  در سال 2014 است (میزان صادرات نفت ایران در سال 2014 بنا به گزارش اوپک حدود 53 میلیارد دلار بوده است) و دوم آنکه آن زمان واتس اپ شرکت بسیار کوچکی بود که تنها 50 کارمند داشت.

اما چرا فیسبوک شرکتی با یک و نیم میلیارد یوزر در بستر شبکه های اجتماعی می بایست حجم زیادی از پول و منابع (سهام و …) را صرف خرید یک پیام رسان نماید؟ واتس اپ چه ویژگی هایی داشت که زاکربرگ را ترغیب به انجام چنین سرمایه گذاری کلانی کرد؟

در این نوشتار علاوه بر موارد فوق به سوالات زیر نیز پاسخ خواهیم داد:

  • کارآفرینان، صاحبان استارت آپ ها و کسب و کارها چه درس هایی می توانند از واتس اپ و بنیانگذاران آن بگیرند؟
  • چه چیز سبب شد که واتس از در رقابت با اپلیکیشن ها بزرگ دیگر مانند  iMessage، WeChat، Facebook Messenger، Snapchat، LINE، Kik Messenger، Kakao-Talk و بسیاری دیگر برنده بازی شود؟

درس های واتس اپ برای کارآفرینان

نگاه دقیق به عملکرد واتس اپ در رسیدن به سطح بالایی از ارزش می تواند دید خوبی به کارآفرینان در ارتقاء سطح کسب و کار و رسیدن به اهداف بزرگ بدهد. در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره می نماییم:

فکر بزرگ اما شروع کوچک

جان کوم در ژانویه 2009 یک گوشی آیفون خرید و خیلی زود متوجه شد که پتانسیل و فرصت های بزرگی در صنعت موبایل و همچنین فروش برنامه های کاربردی تلفن های همراه Apple از طریق اپ استور مشاهده کرد. به همین دلیل وی با همراهی برایان اکتون که از کارمندان سابق یاهو بود تصمیم گرفت که یک سرویس پیام رسان مبتنی بر گوشی های هوشمند توسعه دهد. این گونه بود که واتس اپ متولد شد.

با توجه به کاهش قیمت موبایل ها و در دسترس قرارگرفتن هر چه بیشتر آن ها و در نتیجه ضریب نفوذ بسیار زیاد آن ها در زندگی مردم سراسر جهان بنیانگذاران واتس اپ افکار بزرگی را در سر می پروراندند و بازار جهانی را به عنوان بازار هدف خود برگزیدند.

 

نوشته درس هایی از کسب و کارهای موفق: 10 درس از واتس اپ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/business-lessons-from-whatsapp/feed/ 0
موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟ https://skyron.ir/how-google-search-engine-works/ https://skyron.ir/how-google-search-engine-works/#comments Thu, 18 Mar 2021 10:28:09 +0000 http://skyron.ir/?p=1376 شاید این سوال برای شما مطرح شده باشد که عملکرد موتور جستجوی گوگل به چه صورت است؟ گوگل چگونه نتایج جستجو را برای کاربران نمایش می دهد؟ گوگل چگونه وب سایت هایی با مرتبط ترین مطالب به عبارت جستجوشده را دسته بندی و رتبه بندی می کند؟ در این مقاله به بررسی و پاسخ به […]

نوشته موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
شاید این سوال برای شما مطرح شده باشد که عملکرد موتور جستجوی گوگل به چه صورت است؟ گوگل چگونه نتایج جستجو را برای کاربران نمایش می دهد؟ گوگل چگونه وب سایت هایی با مرتبط ترین مطالب به عبارت جستجوشده را دسته بندی و رتبه بندی می کند؟

در این مقاله به بررسی و پاسخ به سوالات فوق و همچنین موارد زیر خواهیم پرداخت:

    • موتور جستجو چیست؟
    • مراحل کلی عملکرد موتور جستجوی گوگل چیست؟
    • کراول، ایندکس و رنکینگ به چه معناست؟
    • مفهوم کلمات، زبان، منطقه جغرافیایی جستجو و … چه تاثیری بر نتایج جستجو دارد؟
    • چرا دانستن نحوه کار جستجوگر گوگل دارای اهمیت است؟
جستجوگر گوگل چگونه کار می کند

تعریف موتور جستجو

هر موتور جستجو از دو بخش اصلی تشکیل شده است: پایگاه داده ای که اطلاعات وب را در خود نگهداری می نماید و الگوریتم هایی که محاسبه می کنند که کدام نتیجه باید برای کلیدواژه، عبارت یا پرسش مدنظر کاربر مناسب است و باید رتبه بندی و نمایش داده شود.

در مورد موتورهای جستجوی وب مانند گوگل، پایگاه داده از تریلیون ها صفحه وب تشکیل شده است و الگوریتم ها صدها فاکتور و شاخص مجزا را برای ارائه مناسب ترین نتیجه مورد بررسی قرار می دهند.

طبقه بندی موتورهای جستجو از لحاظ عملکرد

نتایج حاصل از بررسی ها نشان داده است که بهترین و معروف ترین موتورهای جستجو وب در حال حاضر به ترتیب موارد زیر هستند:

  • گوگل
  • بینگ
  • یاهو
  • بایدو
  • یاندکس
  • داک داک گو

با توجه به اینکه در این میان گوگل از بقیه معروف تر و دارای کارایی و مورد استفاده بیشتری است در این نوشتار به بررسی نحوه کار موتور جستجو گوگل می پردازیم.

نحوه عملکرد موتور جستجوی گوگل

برای پاسخ به سوال موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟ می بایست دو مولفه رفتار کاربران و به تبع آن رفتار گوگل را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهیم. زیرا واضح است که افکار و رفتار کاربران به صورت کلمه ها و عبارت های جستجو و پاسخ گوگل به آن به صورت نتایج حاصل از جستجو نمود پیدا می کند.

در حقیقت فرآیند دسته بندی مطالب توسط گوگل بسیار پیچیده است و معمولا گوگل نیز تمامی جزییات کار خود را منتشر نمی کند. اما از آزمایشات و تجربیات کارشناسان و متخصصان سئو و صاحبان وب سایت های بزرگ و کوچک (وبمسترها) و بررسی نتایج حاصل از آزمایش های فراوان می توان تا حدودی به رفتار گوگل پی برد.

برای درک بهتر فرآیند جستجو بهتر است از دو جنبه به این موضوع نگاه کنیم:

  • کاربران (که طبیعتا جستجوکننده ها و وبمسترها را شامل می شود)
  • گوگل

فرض کنید شما کاربری هستید که وارد نرم افزار گوگل سرچ شده و می خواهید کلمه، عبارت یا حتی جمله ای را جستجو نمایید، انتظار شما از گوگل چیست؟ جواب این سوال واضح است: اینکه گوگل به شما مرتبط ترین و معتبرترین نتایج را در سریعترین زمان ممکن نمایش دهد.

حال خود را جای گوگل قرار دهید. از دیدگاه گوگل چطور؟ فرض کنید شما موتور جستجوی گوگل هستید و کاربری نمایش نتایج حاصل از جستجوی فلان کلمه، عبارت یا جمله را از شما طلب می کند. چه چیزی بایستی برای وی نمایش دهید؟ مطمئنا بازهم همان مرتبط ترین، معتبرترین و نتایج در سریعترین زمان ممکن.
پس مهمترین رسالت گوگل «نمایش مرتبط ترین نتایج» به کاربران می باشد.

با توجه به توضیحات فوق برای اینکه گوگل «مرتبط ترین و مطمئن ترین نتایج ممکن را در کوتاه ترین زمان» به کاربر نمایش دهد بایستی چه کند؟ راه حل و ابزار گوگل برای این کار چیست؟ برای درک بهتر این فرآیند در ادامه به بررسی شاخص های فوق می پردازیم:

الف) ارتباط و اعتبار (نمایش مرتبط ترین و مطمئن ترین نتایج): من اگر گوگل بودم برای اینکه در زمینه نمایش مرتبط ترین و معتبرترین نتایج جستجو موفق شوم این کارها را انجام می دادم:

  1. همواره رفتار کاربران را مورد بررسی قرار می دادم تا هر چه بیشتر خود را به افکار و علایق آن ها نزدیک نمایم.
  2. وبمسترها را تشویق می کردم که مطالب باکیفیت تر و کاربرپسندتر منتشر نمایند.
  3. با اسپمرها به مقابله می پرداختم.
  4. وب سایت های متقلب را جریمه و از نتایج جستجو حذف می کردم.
  5. همواره الگوریتم هایم را بروزرسانی می کردم تا اشتباهاتم کمتر شود و مرتبط ترین نتایج را در اختیار کاربران قرار دهم.

شرکت گوگل در سال 1999 توسط سرگئی برین و لری پیج پا به عرصه وجود نهاد و از زمان تاسیس تاکنون برای تحقق هریک از موارد فوق چالش های مختلفی را پشت سرگذاشته است. گوگل از همان ابتدا دستیابی راحت کاربران به اطلاعات را سرلوحه خود قرار داد.

هدف گوگل این بود که به کاربران کمک نماید به جای بررسی هزاران صفحه و سایت های متعدد به راحتی موضوع های مدنظر خود را در آن وارد کرده و نتایج را به سرعت مشاهده نمایند.

کم کم وبمسترها و دریافتند که با بکارگیری کلمه های کلیدی در صفحات وب سایت خود و همچنین برخی ترفندهای زیرکانه می توانند به رتبه های بهتری دست یابند.

الگوریتم گوگل به شکلی بود که با استفاده هرچه بیشتر از کلمات کلیدی رتبه ارتقاء می یافت. لذا فضایی رقابتی براین امر حاکم شد و پای اسپمرها که تعداد زیادی کلمه کلیدی را غیرمرتبط با مطالب اصلی صفحه خود را در وب سایت و صفحات خود پنهان می کردند و به واسطه این کلمات کلیدی رتبه می گرفتند به قضیه بازشد.

بدین ترتیب گوگل برای مقابله با این چالش و تنگ کردن عرصه بر اسپمرها نخستین بروزرسانی خود را در نوامبر 2003 با استفاده از قطعه کدی به نام «فلوریدا» ارائه داد و سبب شد که ترفند استفاده از کلمات کلیدی بیش از حد عملا بی فایده شود.

با گذشت زمان و پیچیده تر شدن فرآیند ارتقاء رتبه در گوگل، اسپمرها به دنبال روش های جایگزین و گوگل به دنبال کارآمدتر کردن الگوریتم های خود است.

اولین بروزرسانی بزرگ گوگل در سال 2012 اتفاق افتاد و هدف آن مبارزه با وب سایت هایی بود که با تعداد بسیار زیادی لینک با انکرتکست یکسان به یک صفحه اشاره داشتند و بدین ترتیب چنین وب سایت هایی از نتایج جستجو حذف شدند.

به دنبال این مساله و اعتراضات فراوان مدیران برخی وب سایت ها گوگل استدلال کرد که تعداد بسیار زیاد اینگونه لینک ها عادی نبوده و نشان می دهد آن وب سایت قصد فریب سیستم رتبه بندی را دارد.

با این توضیحات می توانیم به بررسی عمیق تر این فرآیند بپردازیم. این کار را با مطرح کردن این سوال ادامه می دهیم: وقتی کاربری کلمه یا عبارتی را در باکس جستجوی گوگل وارد می کند چه اتفاقی می افتد؟ اگر شما جای گوگل بودید هنگام تایپ عبارت جستجو توسط کاربر، برای نمایش مرتبط ترین نتایج به بررسی چه چیزهایی می پرداختید و چه معیارهایی را در نظر می گرفتید؟

اگر از من بپرسید من موارد زیر را ذکر می کردم:

  1. بررسی کلمه یا عبارت جستجوشده
  2. در نظرگرفتن صنعت و موقعیت جغرافیایی
  3. مقایسه نتیجه حاصل از بررسی موارد قبل با وب سایت های ایندکس شده
  4. دسته بندی و رتبه بندی صفحات و نمایش به کاربر

بیایید این موارد را با جزییات بیشتری مورد بررسی قرار دهیم. وقتی کاربر عبارتی را در گوگل جستجو می کند، موتور جستجو ابتدا به بررسی و تحلیل تک تک کلمات و سپس کل عبارت در کنارهم می پردازد.
در هنگام بررسی مواردی مانند زبان، املای کلمات، معنا و ارتباط آن ها با یکدیگر مورد بررسی قرار می گیرد. برای اثربخشی بهتر نتایج صنعتی که کلمه یا عبارت موردنظر به آن تعلق دارد (مانند کلمات مرتبط با محصولات تجاری، خدمات و …) مدنظر قرار می گیرد و همچنین بررسی منطقه جغرافیایی جستجو نیز از دیگر مواردی است که می تواند به ارتباط بهتر نتایج با مطلب جستجو شده کمک کند.

سپس نتیجه حاصل با صفحات ایندکس شده قبلی مقایسه و مرتبط ترین صفحات و نتایج، استخراج و دسته بندی می گردد و برای کاربر در صفحه نتایج جستجو (SERP) نمایش داده می شود.

ب) نمایش نتایج در سریعترین زمان ممکن: در صورتی موتور جستجو می تواند به این مهم دست یابد که برای این امر از قبل برنامه ریزی نموده و اطلاعات لازم را برای فراخونی هر چه سریعتر ذخیره، سازمانی دهی، مرتب و منظم نماید. من اگر گوگل بودم برای اینکه معتبرترین نتایج را در کمترین زمان به کاربر نمایش دهم این کارها را انجام می دادم:

  • دریافت و ذخیره URL وب سایت ها، برنامه ریزی برای سرکشی منظم به آن ها و بررسی آپدیت های مطالب و محتوا
  • استخراج مطالب مهم و تجزیه و تحلیل و دسته بندی آن ها 
  • فهرست بندی مطالب دسته بندی شده
  • بررسی مجدد و مکرر وب سایت ها و بارگیری URL های اضافه شده

شکل زیر این موضوع را نشان می دهد:

دیاگرام فرآیند کار موتور جستجو
دیاگرام ساده سازی شده روش کار موتور جستجوگر (منبع: گوگل )

ذکر این نکته خالی از لطف نیست که موارد مطرح شده در قسمت ب برای اجرای هرچه بهتر بخش الف نیز بسیار موثر است. یکی از دلایل این مساله آن است که ذخیره و دسته بندی اطلاعات می تواند به رتبه بندی و نمایش وب سایت های دارای اعتبار بیشتر و خوشنام (وب سایت های قدیمی تر و وب سایت هایی که توانسته اند نظر کاربران را به خود جلب نمایند و در بلند مدت قوانین گوگل و همچنین شرایط و ضوابط مدنظر کاربران را رعایت کرده اند و از این راه کسب اعتبار نموده اند) نیز کمک شایانی نماید.

نتیجه گیری:

در واقع در فرآیند جستجو نوعی بازیابی اطلاعات از دیتابیس گوگل صورت می گیرد.

فرایند بازیابی با انتخاب کلیدواژه (عبارت جستجو) و جستجو و تطبیق آن با کلیدواژه هاي ذخیره شده در پایگاه اطلاعاتی گوگل آغاز می شود و در صورت تطابق مدارك موجود در پایگاه با کلیدواژه مدنظر کاربر، اطلاعات بازیابی و به کاربر نمایش داده می شود

 

 

نوشته موتور جستجوی گوگل چگونه کار می کند؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/how-google-search-engine-works/feed/ 2
دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مفاهیم، ابزارها و نقشه راه https://skyron.ir/what-is-digital-marketing-concepts-tools-roadmap/ https://skyron.ir/what-is-digital-marketing-concepts-tools-roadmap/#respond Mon, 08 Mar 2021 05:59:59 +0000 http://skyron.ir/?p=1357 آیا دیجیتال مارکتینگ تنها یک اصطلاح جدید و فانتزی است که بایستی برای جلب توجه و فخرفروشی در جلسات کاری، جمع دوستان و محافل دیگر آن را مورد استفاده قرار دهید یا بحث فراتر از این حرف هاست و با یکی از ابزارهای اصلی بازاریابی و فروش در دنیای امروز سروکار دارید؟ تحقیقات نشان داده […]

نوشته دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مفاهیم، ابزارها و نقشه راه اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
آیا دیجیتال مارکتینگ تنها یک اصطلاح جدید و فانتزی است که بایستی برای جلب توجه و فخرفروشی در جلسات کاری، جمع دوستان و محافل دیگر آن را مورد استفاده قرار دهید یا بحث فراتر از این حرف هاست و با یکی از ابزارهای اصلی بازاریابی و فروش در دنیای امروز سروکار دارید؟

تحقیقات نشان داده است که بازاریابی دیجیتال فروش را به میزان 12 تا 15 درصد افزایش می دهد. اما دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مفاهیم مرتبط با آن چیست؟ و همچنین ابزارهای مورد نیاز آن چه چیزهایی است؟
سوالات دیگری که در این نوشتار به آن ها پاسخ خواهیم داد عبارتند از:
انواع مختلف دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال ماکتر کیست، چه کارهایی انجام می دهد و چه وظایفی برعهده دادد؟
چطور دیجیتال مارکتر شویم؟
دیجیتال مارکتینگ برای چه کسب و کارهایی مناسب است؟ آیا دیجیتال مارکتینگ برای تمامی کسب و کارها جواب می دهد؟
مزایای دیجیتال مارکتنیگ چیست؟ و چه نقشی در گسترش کسب و کار دارد؟



پس چه به عنوان فرد، چه کسب و کار و یا استارت آپ شما ناگزیر به استفاده ازآن هستید.

نوشته دیجیتال مارکتینگ چیست؟ مفاهیم، ابزارها و نقشه راه اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/what-is-digital-marketing-concepts-tools-roadmap/feed/ 0
چطور بیزینس پلن مفید و موفق بنویسیم؟ https://skyron.ir/business-plan-writting-tips/ https://skyron.ir/business-plan-writting-tips/#respond Thu, 18 Feb 2021 03:15:06 +0000 http://skyron.ir/?p=1316 در مطلب قبل چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی را توضیح دادیم. در گام بعد به اولین اقدام برای راه اندازی کسب و کار، یعنی نوشتن بیزینس پلن یا طرح کسب و کار خواهیم پرداخت. بیزینس پلن چیست؟ بیزینس پلن یا طرح کسب و کار یک سند چند ده صفحه‌ای است که خود شما […]

نوشته چطور بیزینس پلن مفید و موفق بنویسیم؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
در مطلب قبل چگونگی راه اندازی کسب و کار اینترنتی را توضیح دادیم. در گام بعد به اولین اقدام برای راه اندازی کسب و کار، یعنی نوشتن بیزینس پلن یا طرح کسب و کار خواهیم پرداخت.

بیزینس پلن چیست؟

بیزینس پلن یا طرح کسب و کار یک سند چند ده صفحه‌ای است که خود شما به عنوان صاحب کسب و کار می نویسید. و در آن تعیین می‌کنید که کسب و کار شما به طور.دقیق چه اهداف و چشم اندازهایی دارد، در چه حوزه ای فعالیت می‌کند، از چه منابعی استفاده کرده و با چه استراتژی‌هایی قرار است به اهداف خود برسد. یعنی تمام جزییات مربوط به هدف، خط مشی، امور مالی و نیروی انسانی، تحلیل بازار و رقبا در یک فایل کوچک چند کیلوبایتی ورد یا پی دی اف خلاصه و قابل دسترسی شود!

اگر قرار باشد به سفری برویم، پیش از هرچیز نیاز داریم مقصد تعیین کنیم. باید بدانیم که این سفر چند روز قرار است به طول بیانجامد و در مسیر از کدام جاذبه‌ها بازدید می‌کنیم. وسیله نقلیه ای که برای رسیدن به مقصد استفاده می‌کنیم چیست و با این وسیله از چه مسیرهایی می‌توانیم تردد کنیم تا به مقاصد برسیم. درباره کسب و کار نیز فعالیت مشابهی را انجام می‌دهیم. پیش از راه‌اندازی استارت آپ‌ها و یا تغییر استراتژی یک شرکت موجود، بیزینس پلن نوشته و جزییات روش کار را در آن توضیح می‌دهیم.

طرح کسب و کار یا بیزینس پلن
بیزینس پلن باعث جهت دهی می شود.

چرا باید طرح کسب و کار تهیه کنیم؟

شاید تا همین ۲۰-۳۰ سال پیش کسب و کارها تنها و تنها با یک تصمیم شروع به کار می‌کردند و در اغلب اوقات هم موفق از کار در می‌آمدند. اما در دنیای امروز، موفقیت یک کسب و کار هر چند هم کوچک، نیاز به بررسی همه جانبه مسائل مختلف دارد. باید مشخص باشد که چه شرکتی با چه جزییاتی قصد دارد چگونه به چه اهدافی برسد؟هرقدر هم که به شم اقتصادی و توانایی پیش بینی خود اطمینان داشته باشید، نمی‌توانید قدرت برنانه ریزی را دست کم بگیرید. اگر قرار است منابع مالی و وقت خود را برای یک پروژه کاری صرف کنید، پس لازم است احتمال موفقیت این پروژه را تا حد امکان بالا ببرید.

امکان موفقیت پروژه ، به طورکلی به توانایی پیش بینی مسائل و مشکلات و ارائه راه حل و استراتژی مواجهه بستگی دارد. طرح کسب و کار نیز با همین هدف تدوین می‌شوند. به طورکلی هر کسب و کار نوپا و یا هرکسب و کاری که قصد توسعه و تغییر رویه دارد بایستی یک بیزینس پلن قوی طراحی کند. مهم نیست که قرار است یک سوییت ۵۰ متری بسازید یا یک برج ۳۰ طبقه، مهم این است که برای ساخت و ساز پیش از هرچیزی به نقشه نیاز دارید!

با تدوین بیزینس پلن شما:

  • می‌دانید که از چه منابعی برای چه اهدافی استفاده می‌کنید.
  • می‌دانید که اهداف در چه بازه زمانی و با چه نیرویی محقق خواهند شد.
  • یک طرح مدون برای ارائه و جذب سرمایه گذاران دارید.
  • شناخت نسبتا جامعی از بازار و جامعه هدف خود در دست دارید.
  • وضعیت مالی و اولویت‌های پیش بینی شده‌ای دارید.

مراحل تدوین یک بیزینس پلن:

دست به قلم شدن جز آخرین مراحل نوشتن بیزینس پلن است. برای ارائه یک کار قوی پیشنهاد می کنیم مطابق لیستی که با مطالعه و بررسی تجربیات بیزینس‌های مختلف طراحی شده است عمل کنید: 

۱. تحقیق کنید

تدوین بیزینس پلن، خشت اول تمام فعالیت های بعدی شما از جمله تخصیص بودجه، جذب سرمایه گذار و جذب نیروی انسانی است. بنابراین نمی توان برای این اقدام مهم بی گدار به آب زد و بر اساس فرضیات اقدام به نوشتن کرد. بلکه لازم است پیش از آن تحقیقات گسترده‌ای در زمینه‌های مختلف به عمل آورد و بر اساس نتیجه‌ی حاصل شده طرح تعیین کرد.

ویلیام پیراگلیا مدیر ارشد امور مالی در این باره می‌گوید:

«هر کارآفرین باهوشی می داند که دوبرابر زمانی که به نوشتن بیزینس پلن اختصاص می دهد را باید روی انجام تحقیقات لازم وقت بگذارد. »

موضوعات زیر از مهم‌ترین مواردی هستند که باید روی آن‌ها تحقیق کنید:

آنالیز مخاطبان و مشتریان

می‌دانیم که غیر از امور دولتی مانند سرشماری و تعیین کدملی، هیچ فعالیت دیگری وجود ندارد که جامعه‌ی هدف ان تمام اقشار و افراد یک جامعه را تشکیل بدهند. بسته به نوع محصول و خدماتی که قرار است ارائه کنید، مخاطبان شما محدود به قشر یا جمعیت خاصی می‌شوند. برای این که بدانید کسب و کار شما به نتیجه‌ی دلخواه و منطقی می‌رسد یا نه بایستی این افراد را به خوپبی ارزیابی کنید. باید بدانید محصول شما برای افرادی با چه جنسیت، چه بازه ی سنی و چه سطح درآمدی کاربرد دارد. این افراد مایل به دریافت چه نوع خدماتی هستند؟ برای دستیابی به محصول و خدمات موردنظر از چه پلتفرمی استفاده می‌کنند؟

تحقیق بیزنس پلن
اهمیت تحقیق در نوشتن طرح بیزینس
محصول، بازار و رقبا

در این بخش باید تشخیص دهید آیا محصول درستی برای زمان مناسب و بازار درستی انتخاب کرده اید یا خیر. گرچه در مباحثی مانند نیچ مارکتینگ به مدیران استارت آپ‌ها و کارآفرینان پیشنهاد می شود به سراغ فعالیت ها و محصولاتی بروند که هیچ رقیبی ندارند اما می‌دانیم که این مفهوم اندکی انتزاعی است. به این معنا که شما به هر زمینه‌ای از فعالیت و فروش که وارد شوید، کسانی پیش از شما فعالیت را شروع کرده‌اند. ممکن است این افراد به طور دقیق و خاص روی موارد مورد نظر شما دست گذاشته و رقیب مستقیم شما باشند. یا این که در زمینه مشابهی فعال باشند و رقبای غیر مستقیم شما باشند. در هر صورت لازم است پیش از شروع فعالیت خود زمانی را به بررسی و آنالیز رقبا یا حتی هم صنفان خود اختصاص بدهید و از تجارب آن ها استفاده کنید. به طور مثال اگر فروش کالاهای ورزشی موضوع شماست می‌دانید که کمپانی‌های بزرگی مثل نایکی و آدیداس هرساله مبالغ هنگفتی صرف خریداری و آنالیز اطلاعات روی مخاطبان خود در سراسر دنیا صرف می کنند. قرار نیست هر کاری که این شرکت‌ها می کنند را مو به مو درباره کسب و کار خود پیاده کنید. اما می‌توانید دلیل تغییراتی که ایجاد کرده‌اند را  جویا شده و با بررسی فعالیت‌های چند ساله اخیر، سلیقه مخاطبان، کاربری بهتر محصولات و مسائل این چنینی را دریافت کنید. تحقیقات روی رقبا و بازار بایستی به برخی سوالات شما پاسخ بدهند:  

  • آیا نیاز کافی برای محصول من وجود دارد؟
  • آیا ارائه این محصول به درآمد زایی منجر خواهد شد؟
  • ارائه چه نوع خدمات و چه طراحی محصولی می‌تواند موفقیت بیشتری را رقم بزند؟
  • چه قشری تمایل به خریداری این محصول دارد و چه رنج قیمتی برای این سن مناسب است؟
  • چه رقبایی دارم و چگونه کار می‌کنند؟
  • وجه تمایز فعالیت من و سایر رقبا چیست؟
  • با توجه به پیش بینی‌های سیاسی و اقتصادی چه چشم انداز طولانی مدتی دارم؟

۲. هدف تعیین کنید

در این بخش اهداف کسب و کار خود را لیست کنید. توجه داشته باشید که اهداف شخص خود را به این لیست وارد نکنید. به طور مثال اگر محصول شما قرار است کمبودی در بازار که هم اکنون جامعه با آن مواجه است را پرکند، در لیست اهداف کسب و کار چگونگی آن را شرح دهید. قرار است بیزینس شما طی بازه‌‌ی زمانی معینی دست به چه اقدامات نوآورانه‌ای بزند؟ چه حوزه هایی را دربر بگیرد؟

۳. برآورد انجام دهید

در این مرحله باید بتوانید به طور منطقی برآوردهای مالی انجام دهید. بایستی بدانید برای تولید چه میزان محصول و خدمات آمادگی دارید. برای تولید در این حجم به چه منابع اولیه و چه تعداد نیروی انسانی و چه ابزارها و تجهیزاتی نیاز دارید. هزینه این تجهیزات و نیرو چه مبلغی خواهدبود. و قرار است بعد از چه مدت فعالیت به درآمد زایی برسید. اگر هزینه‌های شما از سطح توان مالی خود و شرکای تان خارج است پس باید سرمایه‌گذار جذب کنید. سرمایه گذاران در راه رضای خدا پولی را به بیزنس ها اختصاص نمی دهند. بایستی تمام اطلاعات مالی را از پیش برآورد کرده باشید تا بتوانید سرمایه گذاران را قانع کنید که فعالیت شما دقیق و حساب شده است. و بازدهی بالایی برای خودتان و آن‌ها خواهد داشت.

۴. استراتژی بازاریابی قوی طراحی کنید

طرح تاثیرگذار طرحی است که استراتژی بازاریابی قوی را نیز دربربگیرد. این همان بخشی است که بسیاری از مدیران از نوشتن آن به اشتباه صرف نظر می‌کنند. در حالی که نحوه فروش و استراتژی بازاریابی اصل بسیار تعیین کننده ای در موفقیت کسب و کار شما خواهد بود. درواقع استراتژی بازاریابی شما بر نوع مدیریت کل کسب و کار شما تأثیرگذار است.  بنابراین باید با مشورت تیم شما برنامه ریزی شده و توسعه یابد. استراتژی بازاریابی خوب:

  • جایگاه و نقش محصولات و خدمات شما در بازار را توضیح می دهد
  • مشتریان و رقابت شما را نمایه می کند
  • به شما امکان می دهد یک برنامه بازاریابی بسازید و اثربخشی آن را بسنجید.
  • تجارت و محصولات و خدمات آن را توصیف می کند
  • تاکتیک های بازاریابی را که استفاده خواهید کرد شناسایی می کند
    استراتژی بازاریابی شما می تواند برای چند سال آینده تدوین شود ، در حالی که برنامه بازاریابی شما معمولاً تاکتیکهایی را که باید در سال جاری بدست آید توصیف می کند.

 

 

استراتژی بیزینس پلن

۵. شروع به نوشتن بیزینس پلن کنید

بعد از بررسی تمام مواردی که گفته شد حالا نسبت به نوشتن طرح کسب و کار خود اقدام کنید. برای این کار می توانید از قالب های آماده ی بیزینس پلن که در سطح اینترنت موجود هستند نیز کمک بگیرید. سپس اطلاعات زیر را در آن درج کنید:

۱. با شرح کسب و کار شروع کنید

یک توصیف خلاصه از چگونگی شکل‌گیری شرکت و زمینه فعالیت آن و همچنین خدمات و فعالیت‌ها در این بخش کفایت می‌کند. در این شرح مختصر می‌توانید تیم مدیریت شما را چه کسانی تشکیل می دهند و چه تعداد کارمند و نیرو دارید. توضیح دهید فعالیت شما به چه صورت بوده ، تاکنون چه فعالیت‌های انجام شده و مسیر حرکت شما به کدام جهت خواهد بود. درباره محصولات و خدماتی که ارائه می کنید نیز صحبت کنید. 

۲. خلاصه تحقیقات را ارائه کنید

نتیجه تحقیقاتی که در ابتدای متن اشاره کردیم را به صورت خلاصه ارائه کنید. بازار مورد نظر خود را شرح دهید و. از مخاطرات و چگونگی تقابل با آن‌ها صحبت کنید. نیازها و چالش‌ها را شرح دهید. این بخش برای کسب و کارهای نوپا بایستی به قدری قوی تنظیم شده باشد که خواننده را قانع کند که با شرکتی که آینده موفقی دارد رو به رو است. البته تمام اطلاعات مندرج در هرجای  بیزینس پلن بایستی صحت کامل داشته باشند. 

۳. اطلاعات مالی خود را شرح دهید

داده های مالی معمولا در انتهای بیزینس پلن می‌آیند. اگر شرکت شما دارای سابقه فعالیت است و این طرح را برای توسعه تنظیم می‌کنید لازم است صورت های مالی مثل صورت سود و زیان،صورت وجوه نقد، ترازنامه و تمام موارد مهم مشابه را در این بخش توضیح دهید. در غیر اینصورت شما برای یک کسب و کار نوپا اقدام کرده‌اید و لازم است درباره‌ی هزینه های مورد نیاز خود صحبت کنید.  

۴. چکیده اجرایی را وارد کنید

منظور از چکیده اجرایی هر شرکت، متنی به طول حداکثر ۶۰۰ کلمه است که در آن موارد زیر توضیح داده شده باشد: 

  • فرصت‌های کسب‌وکار: توضیح نیاز‌ها یا فرصت‌ها
  • استفاده از فرصت‌ها: توضیح اینکه کسب‌وکار شما چگونه از بازار بهره‌ خواهد برد.
  • بازار هدف: توضیح مشتریانی که شما هدف‌گذاری کرده‌اید.
  • مدل کسب‌وکار: توضیح محصولات یا خدمات شما و اینکه چگونه این‌ها بازار را جذب خواهند کرد.
  • استراتژی بازاریابی و فروش: به‌طور خلاصه برنامه بازاریابی خود را بیان می‌کنید.
  • رقابت: توضیحاتی در مورد رقابت، و استراتژی به دست آوردن سهم بازار خود می‌نویسید. مزیت رقابتی شما چیست، برای مثال چه چیزی به مشتری پیشنهاد می‌دهید که رقبای شما نمی‌توانند؟
  • تحلیل مالی: خلاصه برنامه مالی شامل؛ پیش‌بینی برای حداقل سه سال آینده.
  • مالکان/کارکنان: توضیح مالکان و کارکنان کلیدی و همچنین تخصص‌ آن‌ها.
  • برنامه اجرایی: برنامه زمان‌بندی، از مرحله برنامه‌ریزی تا آغاز رسمی کسب‌و‌کار

نوشته چطور بیزینس پلن مفید و موفق بنویسیم؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/business-plan-writting-tips/feed/ 0
راه اندازی فروشگاه اینترنتی موفق را از کجا شروع کنیم؟ https://skyron.ir/how-to-run-an-online-shop/ https://skyron.ir/how-to-run-an-online-shop/#respond Sun, 14 Feb 2021 11:32:33 +0000 http://skyron.ir/?p=1287 در یک سال اخیر بسیاری از کسب و کارها تحت تاثیر همه‌گیری ویروس کرونا قرار گرفته اند. گرچه بسیاری از این مشاغل با شکست و خسارت‌های مالی مواجه شده‌اند، اما بسیاری دیگر اقدام به راه اندازی فروشگاه اینترنتی نموده و با طی مسیر درست، فروش خود را افزایش نیز داده‌اند. چرا فروشگاه اینترنتی راه اندازی […]

نوشته راه اندازی فروشگاه اینترنتی موفق را از کجا شروع کنیم؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
در یک سال اخیر بسیاری از کسب و کارها تحت تاثیر همه‌گیری ویروس کرونا قرار گرفته اند. گرچه بسیاری از این مشاغل با شکست و خسارت‌های مالی مواجه شده‌اند، اما بسیاری دیگر اقدام به راه اندازی فروشگاه اینترنتی نموده و با طی مسیر درست، فروش خود را افزایش نیز داده‌اند.

چرا فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنیم؟

نیروی کار کمتر

به طور معمول در یک فروشگاهی فیزیکی در سطح شهر، چندین نیرو از جمله خدمات و اپراتور مشتریان و نیروی حمل و نقل و… بایستی به صورت تمام وقت حضوردر فیزیکی داشته و در قبال این حضور هزینه دریافت کنند. درحالی که فروشگاه‌های آنلاین با تعداد افراد بسیار کمتری راه اندازی شده و فعالیت می کنند. بنابراین اگر خودتان به عنوان صاحب کسب و کار مایل به انجام کارهای مربوط به وبسایت نیستید، تنها لازم است یک نیروی پشتیبان سایت استخدام کنید تا به طور مرتب فروشگاه اینترنتی را به روز کند. پس از این که فروشگاه شما جایگاه خود را در فضای اینترنت بیابد، حتی زمانی که شما در حال استراحت کردن باشید و نیروی پشتیبان هم در حال گذارندن تعطیلات باشد، مشتریان شما به سادگی خرید خود را انجام می‌دهند.

فروش بالاتر

اگر شما صاحب یک فروشگاه فیزیکی باشید و محصولات باکیفیت را با خدمات سطح بالا انجام بدهید، پس از مدتی ساکنین محله، فروشگاه شما را به خوبی می‌شناسند و حتی شاید برخی از آن‌ها مشتریان ثابت شما شده و شما را به دیگران نیز معرفی کنند، اما در هر صورت آیا افراد دیگر، بیرون از شهر و محله ی شما نیز، کسب و کار شما را می‌شناسند؟ فکر می‌کنم پاسخ بله در اختیار چند برند و چند فروشگاه خاص باشد. درحالی که با شروع کسب و کار اینترنتی خواهید دید که اگر مراحل کار را به درستی انجام دهید، افراد بسیار بیشتری از محدوده جغرافیایی گسترده‌تری شما و محصولاتتان را پیدا کرده و خرید انجام می‌دهند. در ادامه مطلب با مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی آشنا خواهیم شد:

گام اول : ایده پردازی و بیزینس پلن راه اندازی فروشگاه اینترنتی

تعیین محصول

اگر تولید کننده یک محصول خاص مانند اکسسوری‌های چرمی هستید و یا فروشنده ای هستید که پیش از این به صورت سنتی و حضوری فعالیت داشته و حالا قرار است با راه اندازی فروشگاه اینترنتی همان فعالیت را ادامه دهید، می توانید از این پاراگراف بگذرید. در غیر این صورت باید بدانید که خشت اول تمام بنایی که از فروشگاه خود می‌سازید، همین مرحله است. در این مرحله باید انتخاب کنید قرار است چه محصولی را به فروش بگذارید و از خود بپرسید:

  • آیا نیاز به این محصول در جامعه حس می‌شود و میزان خرید بالا خواهد بود؟
  • آیا نسبت هزینه به درآمد احتمالی منطقی خواهد بود؟
  • آیا مبلغ تراکنش‌های فروش این محصول در محدوده‌‌ی پرداخت‌های اینترنتی هست؟
  • آیا جابه‌جایی و ارسال این محصول منطقی و مقرون به صرفه است؟
  • فروش محصول منتخب من به فصل خاصی محدود می شود؟
طرح کسب و کار
نه تنها راه اندازی فروشگاه اینترنتی، که هرنوع پروژه اقتصادی دیگر هم نیاز به طرح کسب و کار دارد.

بیزنس پلن یا طرح کسب و کار

پیش از راه اندازی هر نوع کسب و کاری لازم است جزییات ان را در یک طرح بررسی و مکتوب کنید. در این مرحله شما به عنوان صاحب کسب و کار بایستی در یک طرح شفاف مشخص کنید:

  • رقبای شما چه کسانی هستند و چه نتایجی حاصل کرده اند؟ کار شما با عملکرد آن‌ها چه تفاوت‌هایی دارد؟
  • اهداف پروژه چیست؟
  • منابع مالی چگونه تامین می‌شود؟
  • تیم شما شامل چند نفر برای انجام چه وظایفی خواهد بود؟
  • فرصت‌های بازارچیست؟
  • طرح مالی شما به چه صورت است؟
  • و…

گام دوم : خرید هاست و دامنه مناسب

خرید دامنه و هاست مناسب بسیار در دیده شدن و به دست مخاطبان رسیدن محصولات وب سایت شما نقش دارد. دامنه همان نشانی است که کاربران در سطح اینترنت از طریق آن وبسایت‌های مختلف را پیدا می‌کنند. به طور مثال دامنه‌ی Skyron.ir آدرسی است که شما را به وبسایت اسکایرون متصل می‌کند. بهتر است نام دامنه‌ای که انتخاب می‌کنید کوتاه و ساده باشد تا مشتریان بتوانند آن را به خاطر سپرده و در خریدهای بعدی یا برای پیگیری به راحتی بتوانند با شما ارتباط بگیرند. چرا که تجربه‌ی گروه‌های مختلف نشان می‌دهد که اگر مشتریان از کالا و خدمات شما در خرید اول راضی باشند به احتمال بالای ۷۰ درصد برای خریدهای بعدی ترجیح می‌دهند مستقیما به سراغ شما آمده و از ابتدا جستجو نکنند. به یاد داشته باشید بهتر است دامنه‌ای که انتخاب می‌کنید شامل یک کلمه کلیدی در حوزه فعالیت شما باشد. در انتخاب پسوند دامنه به خاطر داشته باشید که هریک از این پسوندها به مفهومی اشاره دارند. در حال حاضر پرطرفدارترین پسوند دامنه‌ها در ایران irو com هستند.پسوند IR نشان می‌دهد که وبسایت مربوط به کشور ایران است و یا پسوند org مانند آدرس Sanjesh.org متعلق به سازمان ها و ارگان‌های غیرانتفاعی است. بهتر است دامنه و هاست را از سایت‌های معتبر مانند ایران هاست و یا ایران سرور و باقی سایت‌های معتبر خریداری نمایید. پس از انتخاب دامنه نوبت به هاست می‌رسد. منظور از هاست فضایی در اینترنت و بخشی از سرور است که در ان از بازدید کنندگان سایت میزبانی به عمل می‌آورید. در مقالات آتی اسکایرون به طور کامل به بحث هاست و دامنه خواهیم پرداخت.

گام سوم: انتخاب سیستم محتوا و فروشگاه ساز

در این مرحله بایستی با انجام تحقیقات لازم تشخیص دهید که کدام یک از سیستم‌های مدیریت محتوا برای شما مناسب هستند.cms یا سیستم‌های مدیریت محتوا برنامه یا مجموعه‌ای از برنامه ها هستند که به شما امکان می‌دهند محتوای خود را در سطح وب مدیریت کنید. برخی از مشهورترین و پرطرفدارترین آن‌ها که شاید نامشان را شنیده باشید عبارتند از: وردپرس، جوملا،دروپال، اوپن کارت و … بیشتر این سیستم‌ها رایگان هستند ، اما برای افزودن قابلیت‌های بیشتر به آن ها بایستی از افزونه هایی استفاده کنید که معمولا رایگان نیستند.

در این مرحله شما باید درباره ی هریک از این سیستم‌های مدیریت محتوا اطلاعاتی کسب کنید و سپس انتخاب کنید کدام یک برایتان مناسب‌تر است. سپس باقی کار را به یک طراح وب ماهر بسپارید. بسیاری از افرادی که نمی‌خواهند یک وبسایت را به طور کامل و از صفر کدنویسی کنند از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده و افزونه ی ووکامرس را در آن به اجرا در می‌آورند که کار را بسیار ساده‌تر می‌کند. به این ترتیب شما می‌توانید به سادگی بر سایت فروشگاهی خود نظارت داشته، از دیدگاه‌های مشتریان باخبر شده و فروشگاه خود را مدیریت کنید. پس از انجام این مراحل یک قالب سلایت مناسب خریداری و نصب نموده و متناسب با سلیقه و نوع فعالیت خود جزییاتی مانند رنگ‌ها و فونت ها را شخصی سازی کنید.

راه اندازی فروشگاه اینترنتی
توجه داشته باشید که تصمیم برای خرید یا نخریدن از سایت شما زیر ۱۰ ثانیه گرفته می‌شود!

گام چهارم: دریافت نماد اعتماد الکترونیکی

نماد اعتماد الکترونیک نشانه‌ای است که به بسترهای فروش اینترنتی اعطا می شود تا کاربران بدانند که اطلاعات درج شده توسط این وبسایت ها صحت داشته و خرید از آن‌ها ایمن است. پس از انجام مراحل بالا لازم است که به پنل ای نماد مراجعه کرده، اطلاعات و مدارک مربوط را بارگزاری کرده و نماد اعتماد الکترونیکی برای وبسایت فروشگاهی خود دریافت کنید. این نماد تا مدت دوسال اعتبار داشته و در تاریخ نگارش این مقاله با هزینه ۱۷۵ هزارتومانی و در صورت دارا بودن شروط اعطا می‌شود.

گام پنجم: دریافت درگاه پرداخت آنلاین

پس از دریافت نماد اعتماد الکترونیک، می‌تواند به بانکی که در نظر دارید تراکنش‌های روی وبسایت شما از طریق آن انجام شود مراجعه کنید. با پرکردن یک فرم درخواست و ارائه مدارکی که برای هر بانک متفاوت تعریف شده است، می‌توانید افزونه ی مربوط به درگاه پرداخت آنلاین خود را دریافت و آن را روی CMS نصب کنید. بعد از این مرحله به راحتی می توانید محصولات را روی سایت قرارداده و به فروش برسانید.

هرچه لوزی‌های بیشتری از این نماد طلایی شده باشد، نشانه ی اعتبار بالاتر سایت است.

گام ششم: مارکتینگ و خدمات پس از فروش

پس از انجام تمام مراحل بالا شما روش راه‌ اندازی فروشگاه اینترنتی را آموخته‌اید و رسما مالک یک کسب و کار اینترنتی شده‌اید. درست مثل اینکه مغازه‌ای اجاره کرده باشید و کالا را در جای مناسب چیده باشید ،جواز کسب گرفته و نیرو استخدام کرده باشید. حالا وقت فروش است! حالا قرار است مشتریان بالقوه خود را از سطح اینترنت شناسایی کرده و به سوی سایت خود هدایت کنید. شما باید پرسونای مخاطب خود را بشناسید و مناسب با آن استراتژی مارکتینگ انتخاب کنید. برای رسیدن به این هدف بی‌شمار راه جلوی پای شما قراردارد: می‌توانید تبلیغات کلیکی خریداری کنید، بازاریابی محتوا انجام دهید، در شبکه های اجتماعی خود را به مخاطبان معرفی کنید و …

یکی از راه‌های پربازده اما زمان بر بازاریابی محتوا با تکیه بر سئو است. خبر خوب این که دسته‌ای از افراد به طور مستقیم وارد موتورهای جستجو شده و محصول شما را جستجو کرده و اگر در صفحه اول موتورهای جستحو باشد خریداری می‌کنند. خبر بد این که تعداد این دسته چندان زیاد نیست و برای آمدن به صفحه اول نتایج موتور جستجو باید کارهای دیگری نیز بکنید. دسته ی بزرگ‌تری از مخاطبان شما در گام اول بدون قصد خرید وارد موتورهای جستجو شده و در سطح اینترنت به دنبال پاسخ برای سوالات خود یا اطلاعات لازم برای خرید می‌گردند. استفاده از تکنیک بازاریابی محتوا و اختصاص وبلاگ به سایت می‌تواند کمک بزرگی به یافتن این دسته از مخاطبان و مشتریان بالقوه شما بکند.

به طور مثال فرض کنیم که یک وبسایت فروش فرش گلیم و قالی را راه‌اندازی کرده اید. مشتریان شما یا کسانی هستند که برای اولین بار قرار است برای محلی فرش تهیه کنند و یا قرار است فرش قدیمی و آسیب دیده خود را تعویض کنند. فردی که برای اولین بار قرار است فرش بخرد سوالات مختلفی در ذهن دارد که پاسخ تمام آن‌ها نزد شماست. این فرد ممکن است عباراتی نظیر « فرش مناسب اتاق خواب » یا «تفاوت قالی دستباف مشهد و تبریز» را در گوگل جستجو کند.

فردی که فرش آسیب دیده یا قدیمی دارد ممکن است در گوگل این عبارات را جستجو کند: «چطور لکه فرش … را از بین ببریم» «چطور فرش قدیمی را تمیز کنیم» همانطور که می‌بینید هیچ یک از این افراد به طور مستقیم عبارت خرید فرش را جستجو نکرده‌اند اما نوع سوالات و اطلاعاتی که دنبال ان هستند، نشان می‌دهد که به اندازه کافی برای خرید فرش انگیزه دارند.

اگر شما یک مقاله‌ی مناسب با عنوان و کلمات کلیدی مرتبط به سوالات این دسته را ایجاد کرده و اصول محتوانویسی برای سئو را رعایت کرده باشید، مقاله شما در صفحه اول گوگل به کاربر نمایش داده می‌شود. حالا اگر در پایان مقاله و مابین پاراگراف ها چندتا از محصولات مرتبط و تخفیف دار خود را نیز معرفی کرده باشید، به احتمال زیاد خواننده به دلیل پاسخ درستی که به سوال او دادید به شما بیشتر اعتماد کرده و ترغیب می شود خرید انجام دهد.

درباره‌ی دیجیتال مارکتینگ، سئو، تولید محتوا و راه اندازی کسب و کار، می‌توانید هرسوالی را همینجا از ما بپرسید.

نوشته راه اندازی فروشگاه اینترنتی موفق را از کجا شروع کنیم؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/how-to-run-an-online-shop/feed/ 0
هدف یا وسیله؟ کدام مهمتر است؟ https://skyron.ir/purpose-tools/ https://skyron.ir/purpose-tools/#respond Sat, 19 Dec 2020 17:16:48 +0000 http://skyron.ir/?p=940 نوشته هدف یا وسیله؟ کدام مهمتر است؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>

نوشته هدف یا وسیله؟ کدام مهمتر است؟ اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/purpose-tools/feed/ 0
چگونه یک پست وبلاگ جذاب بنویسم که خوانندگانم عاشق آن شوند: 5 گام + 5 نکته https://skyron.ir/how-to-write-a-blog-post-your-readers-will-love-5-steps-5-tips/ https://skyron.ir/how-to-write-a-blog-post-your-readers-will-love-5-steps-5-tips/#respond Sun, 13 Dec 2020 20:34:54 +0000 http://skyron.ir/?p=1166 نوشته چگونه یک پست وبلاگ جذاب بنویسم که خوانندگانم عاشق آن شوند: 5 گام + 5 نکته اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
نوشته چگونه یک پست وبلاگ جذاب بنویسم که خوانندگانم عاشق آن شوند: 5 گام + 5 نکته اولین بار در اسکایرون - دیجیتال مارکتینگ کسب درآمد از اینترنت. پدیدار شد.

]]>
https://skyron.ir/how-to-write-a-blog-post-your-readers-will-love-5-steps-5-tips/feed/ 0